Po odłączeniu kamery nagrany film nie może być usunięty?
Poznaj zasady przechowywania filmów w chmurze po odłączeniu kamery od konta.
Jeśli oryginalne konto zostanie ponownie dodane w ciągu 30 minut od odłączenia kamery, filmy w chmurze są nadal zachowane. Jeśli po odłączeniu powiązane zostanie inne konto, filmy zapisane na oryginalnym koncie nie będą widoczne.
Dokumentacja YCC365 Plus