Jak ustawić nowy numer, gdy oryginalne konto nie jest już używane (usługa numeru telefonu została wstrzymana)?
Dowiedz się, jak przenieść kamerę na nowe konto, gdy oryginalny numer telefonu nie jest już dostępny.
Zaloguj się na oryginalne konto, aby usunąć kamerę, a następnie dodaj kamerę pod nowym kontem.
Dokumentacja YCC365 Plus