Kameranın eşleştirmesi kaldırıldıktan sonra kaydedilen video silinemiyor mu?
Kameranın hesabınızdan eşleştirmesi kaldırıldıktan sonra bulut depolama video saklama kurallarını öğrenin.
Kameranın eşleştirmesi kaldırıldıktan sonra 30 dakika içinde orijinal hesap tekrar eklenirse, bulut depolama videoları hâlâ korunur. Eşleştirme kaldırıldıktan sonra başka bir hesap eşleştirilirse, orijinal hesap altında kaydedilen videolar görüntülenemez.
YCC365 Plus Dokümanları