Ilu członków rodziny można zaprosić do oglądania?
Konto można udostępnić maksymalnie 10 osobom
Konto można udostępnić maksymalnie 10 osobom.
Jak usunąć udostępnionego członka?
Telefon z Androidem: na liście udostępniania przytrzymaj długo członka, aby w prawym górnym rogu pojawił się przycisk usuwania (kosz). iPhone: przytrzymaj długo członka i przesuń w lewo, aby po prawej stronie pojawił się przycisk usuwania (kosz).
Dlaczego obraz z kamery jest odwrócony?
Jeśli kamera jest zamontowana do góry nogami, obraz może być odwrócony. Aby to naprawić, obróć obraz o 180 stopni w ustawieniach kamery w aplikacji
Dokumentacja YCC365 Plus