A kamera szétválasztása után a rögzített videó nem törölhető?
Ismerje meg a felhőtárhelyen lévő videók megőrzésének szabályait a kamera szétválasztása után.
Ha az eredeti fiókot a kamera szétválasztásától számított 30 percen belül újra hozzáadják, a felhőtárhelyen lévő videó megmarad; ha a szétválasztás után más fiókot társítanak, az eredeti fiók alatt mentett videó nem tekinthető meg.
YCC365 Plus dokumentáció